Zaannotarissen

Posted by  zaterdag, 05-13-2017
(0 votes)

Zaannotarissen is uw notariskantoor in de Zaanstreek. Zaannotarissen is ontstaan uit Kurk & Jacobs notarissen en Edzes & Bos notariaat, met respectievelijk een vestiging in het centrum van Zaandam en een vestiging langs de Zaan in Wormerveer.

https://www.zaannotarissen.nl/

Last modified on zaterdag, 13 mei 2017 20:05
Share »

1081 comments

 • Comment Link feng shui shop singapore woensdag, 16 augustus 2017 13:07 posted by feng shui shop singapore

  It as hard to find well-informed people on this topic, however, you seem like you know what you are talking about! Thanks

 • Comment Link cheap penomet pump woensdag, 16 augustus 2017 11:56 posted by cheap penomet pump

  The Yohimbe extract makes enhancer for several reasons. Comes with many benefits and the side effects are uncommon. When side effects are experienced, they are minor without having it life threatening or injuring whatsoever. Fortunately, some solid is even been demonstrated to prevent cardiac arrest. It is not simply easliy found . means acquire an erection; it extremely healthy and includes other positive features. Some say male enhancing products do not work, but this is untrue. With great ingredients like that one, these pills are specifically designed develop a male's sex lifestyle.

 • Comment Link Geneva woensdag, 16 augustus 2017 05:35 posted by Geneva

  Hello, There's no doubt that your website could possibly be having web
  browser compatibility problems. Whenever I take a look at your blog in Safari, it looks fine however,
  if opening in Internet Explorer, it's got some overlapping issues.

  I simply wanted to provide you with a quick heads up! Besides that, excellent website!

 • Comment Link Erwin woensdag, 16 augustus 2017 05:31 posted by Erwin

  All Rights Reserved. Job prospects are plentiful.

 • Comment Link Iona woensdag, 16 augustus 2017 04:15 posted by Iona

  If owner isn't prepared to refund your dollars, open a dispute while using seller through Pay - Pal.

 • Comment Link Quentin dinsdag, 15 augustus 2017 21:35 posted by Quentin

  Ꮇу family alᴡays say thɑt I аm killing mmy tіme һere aat net, bᥙt I know I am etting experience daily Ƅy reading thes good
  posts.

 • Comment Link Milagro dinsdag, 15 augustus 2017 21:22 posted by Milagro

  I enjoy your writing style really enjoy this website.

 • Comment Link myMobile gear dinsdag, 15 augustus 2017 17:25 posted by myMobile gear

  You made some clear points there. I looked on the internet for the topic and found most individuals will agree with your website.

 • Comment Link Fun app dinsdag, 15 augustus 2017 15:25 posted by Fun app

  Very neat article.Much thanks again. Really Great.

 • Comment Link early childhood equipment dinsdag, 15 augustus 2017 13:25 posted by early childhood equipment

  Major thanks for the article.Thanks Again. Awesome.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Onze fietstocht

Lionsclubs fietsen op 11 juni 2017 voor Het vergeten kind

Ruim achtduizend euro hebben de gezamenlijke Lionsclubs, Zaanstreek, Waterland en Kennemerland binnengehaald. De Lionsclubs hielden afgelopen zondag 11 juni een grote fietstocht in de regio.

De opbrengst van de dag: 8150 euro ging naar het goede doel, Stichting Het Vergeten Kind.

De Lionsclubs bestaan dit jaar 100 jaar en om dit te vieren werd de fietstocht gehouden met als doel geld ophalen voor Stichting Het Vergeten Kind. De Lions konden rekenen op veel fietsers, sponsors en kregen medewerking van VV Zaandijk, die ook het 100-jarig bestaan vierde. Op het terrein nabij de Zaanse Schans werden spelletjes gehouden, er konden nagels gelakt worden en zanger Benjamin van der Logt vermaakte het publiek. Er werd een loterij gehouden met leuke prijzen. ,,We kijken terug op een geweldige dag. Het weer was fantastisch dat scheelt ook, maar heel veel mensen uit onze clubs, daarbuiten en de deelnemers en sponsoren hebben er met elkaar voor gezorgd dat het een geweldige dag was. We hebben een prachtige bedrag opgehaald voor Stichting Het Vergeten Kind’, aldus Martin Kaaijk, voorzitter van Lionsclub Zaanstreek. Het Vergeten Kind is een stichting die zich inzet om kinderen die tijdelijk geen thuis hebben onderdak te bieden. ‘Vergeten kinderen’ zijn kinderen die mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten of gevlucht zijn. Ze verblijven op plaatsen waar vaak minimale speelmogelijkheden zijn en weinig aandacht voor traumaverwerking. Stichting Het Vergeten Kind trekt zich het lot van deze kinderen aan. Voor meer informatie: www.hetvergetenkind.nl

Lionsclubs fietsen op 11 juni 2017 voor Het vergeten kind

Ruim achtduizend euro hebben de gezamenlijke Lionsclubs, Zaanstreek, Waterland en Kennemerland binnengehaald.

De Lionsclubs hielden afgelopen zondag een grote fietstocht in de regio. De opbrengst van de dag: 8150 euro ging naar het goede doel, Stichting Het Vergeten Kind.

De Lionsclubs bestaan dit jaar 100 jaar en om dit te vieren werd de fietstocht gehouden met als doel geld ophalen voor Stichting Het Vergeten Kind. De Lions konden rekenen op veel fietsers, sponsors en kregen medewerking van VV Zaandijk, die ook het 100-jarig bestaan vierde. Op het terrein nabij de Zaanse Schans werden spelletjes gehouden, er konden nagels gelakt worden en zanger Benjamin van der Logt vermaakte het publiek. Er werd een loterij gehouden met leuke prijzen. ,,We kijken terug op een geweldige dag. Het weer was fantastisch dat scheelt ook, maar heel veel mensen uit onze clubs, daarbuiten en de deelnemers en sponsoren hebben er met elkaar voor gezorgd dat het een geweldige dag was. We hebben een prachtige bedrag opgehaald voor Stichting Het Vergeten Kind’, aldus Martin Kaaijk, voorzitter van Lionsclub Zaanstreek.

Het Vergeten Kind is een stichting die zich inzet om kinderen die tijdelijk geen thuis hebben onderdak te bieden. ‘Vergeten kinderen’ zijn kinderen die mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten of gevlucht zijn. Ze verblijven op plaatsen waar vaak minimale speelmogelijkheden zijn en weinig aandacht voor traumaverwerking. Stichting Het Vergeten Kind trekt zich het lot van deze kinderen aan. Voor meer informatie: www.hetvergetenkind.nl.