VANDERLAANGROEP

Posted by  zondag, 05-28-2017
(0 votes)

Sinds 1928 coacht VANDERLAANGROEP ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Met onze diverse specialismen zijn wij als geen ander in staat uw bedrijfsvoering geheel te ondersteunen; elk bedrijf coachen wij naar een topniveau. Creatief in onze advisering en efficiënt zijn wij in de uitvoering, met vertrouwelijkheid op de eerste plaats. Ons streven is een langdurige relatie, want hoe hechter de band des te meer je voor elkaar kunt betekenen.

 

http://vanderlaangroep.nl/

 

Last modified on zondag, 28 mei 2017 10:30
Share »

2120 comments

 • Comment Link 15 Minute Manifestation Review woensdag, 20 september 2017 04:40 posted by 15 Minute Manifestation Review

  Wow, awesome blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your web site is great, as well as the content!

 • Comment Link de slabit woensdag, 20 september 2017 01:58 posted by de slabit

  You made some good points there. I did a search on the subject matter and found most persons will approve with your website.

 • Comment Link mua do lot nu dung kich co dinsdag, 19 september 2017 23:14 posted by mua do lot nu dung kich co

  This is one awesome article.Really looking forward to read more. Much obliged.

 • Comment Link best camera bags dinsdag, 19 september 2017 22:27 posted by best camera bags

  very good submit, i actually love this web site, keep on it

 • Comment Link Trinidad dinsdag, 19 september 2017 21:59 posted by Trinidad

  The common idea of males hating the buying part in retail stores have somewhat vanished because
  now they will easily select no matter they need in online
  buying stores and get no matter they've ordered delivered to them and all from the
  comfort of the home.

 • Comment Link Clifton dinsdag, 19 september 2017 21:59 posted by Clifton

  To help keep away from insomnia, cease consuming Monster vitality drinks and other caffeinated beverages six
  to seven hours before bedtime.

 • Comment Link singapore permanent resident dinsdag, 19 september 2017 21:18 posted by singapore permanent resident

  I like this post! Thanks.

 • Comment Link kitchen funnel dinsdag, 19 september 2017 20:31 posted by kitchen funnel

  I value the article.Much thanks again. Really Great.

 • Comment Link Herbert Forbes Asia dinsdag, 19 september 2017 20:07 posted by Herbert Forbes Asia

  you've got an incredible weblog here! would you wish to make some invite posts on my blog?

 • Comment Link BBC Micro ROMs dinsdag, 19 september 2017 19:12 posted by BBC Micro ROMs

  There's definately a lot to find out about this subject. I love all the points you have made.|

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Onze fietstocht

Lionsclubs fietsen op 11 juni 2017 voor Het vergeten kind

Ruim achtduizend euro hebben de gezamenlijke Lionsclubs, Zaanstreek, Waterland en Kennemerland binnengehaald. De Lionsclubs hielden afgelopen zondag 11 juni een grote fietstocht in de regio.

De opbrengst van de dag: 8150 euro ging naar het goede doel, Stichting Het Vergeten Kind.

De Lionsclubs bestaan dit jaar 100 jaar en om dit te vieren werd de fietstocht gehouden met als doel geld ophalen voor Stichting Het Vergeten Kind. De Lions konden rekenen op veel fietsers, sponsors en kregen medewerking van VV Zaandijk, die ook het 100-jarig bestaan vierde. Op het terrein nabij de Zaanse Schans werden spelletjes gehouden, er konden nagels gelakt worden en zanger Benjamin van der Logt vermaakte het publiek. Er werd een loterij gehouden met leuke prijzen. ,,We kijken terug op een geweldige dag. Het weer was fantastisch dat scheelt ook, maar heel veel mensen uit onze clubs, daarbuiten en de deelnemers en sponsoren hebben er met elkaar voor gezorgd dat het een geweldige dag was. We hebben een prachtige bedrag opgehaald voor Stichting Het Vergeten Kind’, aldus Martin Kaaijk, voorzitter van Lionsclub Zaanstreek. Het Vergeten Kind is een stichting die zich inzet om kinderen die tijdelijk geen thuis hebben onderdak te bieden. ‘Vergeten kinderen’ zijn kinderen die mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten of gevlucht zijn. Ze verblijven op plaatsen waar vaak minimale speelmogelijkheden zijn en weinig aandacht voor traumaverwerking. Stichting Het Vergeten Kind trekt zich het lot van deze kinderen aan. Voor meer informatie: www.hetvergetenkind.nl

Lionsclubs fietsen op 11 juni 2017 voor Het vergeten kind

Ruim achtduizend euro hebben de gezamenlijke Lionsclubs, Zaanstreek, Waterland en Kennemerland binnengehaald.

De Lionsclubs hielden afgelopen zondag een grote fietstocht in de regio. De opbrengst van de dag: 8150 euro ging naar het goede doel, Stichting Het Vergeten Kind.

De Lionsclubs bestaan dit jaar 100 jaar en om dit te vieren werd de fietstocht gehouden met als doel geld ophalen voor Stichting Het Vergeten Kind. De Lions konden rekenen op veel fietsers, sponsors en kregen medewerking van VV Zaandijk, die ook het 100-jarig bestaan vierde. Op het terrein nabij de Zaanse Schans werden spelletjes gehouden, er konden nagels gelakt worden en zanger Benjamin van der Logt vermaakte het publiek. Er werd een loterij gehouden met leuke prijzen. ,,We kijken terug op een geweldige dag. Het weer was fantastisch dat scheelt ook, maar heel veel mensen uit onze clubs, daarbuiten en de deelnemers en sponsoren hebben er met elkaar voor gezorgd dat het een geweldige dag was. We hebben een prachtige bedrag opgehaald voor Stichting Het Vergeten Kind’, aldus Martin Kaaijk, voorzitter van Lionsclub Zaanstreek.

Het Vergeten Kind is een stichting die zich inzet om kinderen die tijdelijk geen thuis hebben onderdak te bieden. ‘Vergeten kinderen’ zijn kinderen die mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten of gevlucht zijn. Ze verblijven op plaatsen waar vaak minimale speelmogelijkheden zijn en weinig aandacht voor traumaverwerking. Stichting Het Vergeten Kind trekt zich het lot van deze kinderen aan. Voor meer informatie: www.hetvergetenkind.nl.